1 milionë “like” për 12 minuta nga Battlefield 3

Pasi që kishin mbledhur 1 milionë “like” në Facebook siç dhe kishin premtuar nga Dice, ashtu dhe kishin mbajtur premtimin e tyre për të publikuar trailerin 12 minutësh për...

Pasi që kishin mbledhur 1 milionë “like” në Facebook siç dhe kishin premtuar nga Dice, ashtu dhe kishin mbajtur premtimin e tyre për të publikuar trailerin 12 minutësh për lojrën më të re Battlefield 3. Ky një trailer i cili përbëhet nga verzionet e zgjatura të trailerëve të mëparshëm të cilët ishin publikuar nën titullin “Fault Line”.

Battlefield 3 për PC, PlayStation 3 dhe Xbox 360 pritet të arrijë rreth fillimit të muajit nëntor të këtij viti. Më posht ndodhet video traileri për lojrën tash më shum të pritur Battlefield 3 “Fault Line”.

Video trailer:

Categories
Gaming

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.

RELATED BY