10 aplikacionet me të shkarkuara për vitin 2011

Ky ishte një vit dominimi për lojën me të popullarizuar në botë, Angry Birds. Angry Birds është loja më e shkarkuar në botë dhe është rënditur në pozitën e...

Ky ishte një vit dominimi për lojën me të popullarizuar në botë, Angry Birds. Angry Birds është loja më e shkarkuar në botë dhe është rënditur në pozitën e parë si loja më e shkarkuar në botë për vitin 2011.

Shikoni listën e aplikacioneve me të shkarkuara në vitin 2011:

1. Angry Birds

2. Facebook

3. Skype

4. Angry Birds Rio

5. Google Maps

6. iBooks

7. Angry Birds Seasons

8. Fruit Ninja

9. Talking Tom

10. Twitter

/itshqip

 

RELATED BY