10 videot me të shikuara në YouTube në vitin 2011

Ndoshta edhe ju e keni vërejtur se shumë video në YouTube kanë kaluar shifrën prej miliarda shikimeve gjatë vitit 2011. “2011 ishte një vit i kanaleve të reja të...


Ndoshta edhe ju e keni vërejtur se shumë video në YouTube kanë kaluar shifrën prej miliarda shikimeve gjatë vitit 2011.

“2011 ishte një vit i kanaleve të reja të mahnitshme dhe një vit i zbulimit të yjeve të reja për YouTube, dikush si Rebecca Black,” tha menagjeri i trendve të YouTube, Kevin Allocca në një blog.

Shikoni 10 videot me të shikuara në YouTube gjatë vitit 2011:

  1. “Friday” by Rebecca Black
  2. “Ultimate Dog Tease”
  3. “Jack Sparrow” by The Lonely Island and Michael Bolton
  4. “Talking Twin Babies Part 2”
  5. “Nyan Cat”
  6. “Look At Me Now” Cover Karmin Music
  7. “The Creep” by The Lonely Island, Nicki Minaj and John Waters
  8. “Born This Way” Cover by Maria Aragon
  9. “The Force” Volkswagen Commercial
  10. “Cat Mom Hugs Baby Kitten”

/itshqip

RELATED BY