10 Wallpapers për ITshqip…

Përshëndetje, pasi qe në forum kemi të krijuar kategorinë për Dizajn, dhe një vend të posaqëm ku përdoruesit, ose anëtarët tanë mund të postojnë punimet e tyre, vendosëm që...

Përshëndetje, pasi qe në forum kemi të krijuar kategorinë për Dizajn, dhe një vend të posaqëm ku përdoruesit, ose anëtarët tanë mund të postojnë punimet e tyre, vendosëm që disa prej punimeve ti prezentojmë edhe tek portali. Më poshtë janë disa nga punimet e anëtarëve tanë, të cilat sipas mendimin tonë duket shum bukur.

(klikoni mbi fotografinë për të shikuar dimenzionet origjinale)

 

RELATED BY