20 vjetori i PlayStation 4 duket i mrekulleshëm

Sony festoi 20 vjetorin e PlayStation gjatë kësaj jave. Për këtë 20 vjetor, kompania lëshoi një version të limituar të PlayStation 4, me dizajn klasik dhe me pamje origjinale...

20 vjetori i PlayStation 4 duket i mrekulleshëm3

Sony festoi 20 vjetorin e PlayStation gjatë kësaj jave. Për këtë 20 vjetor, kompania lëshoi një version të limituar të PlayStation 4, me dizajn klasik dhe me pamje origjinale si konsola e parë e PlayStation.

Vetëm 12.300 konsola të tilla janë prodhuar dhe do të jenë në dispozicion për t’u porositur që nga sot. Ashtu si dizajni i vitit 1994, DualShock 4 dhe PlayStation Camera janë ngjyrosur në të njëjtën mënyrë.

Gjithashtu edhe kontrolluesi DualShock 4 ka pamje të veçantë  pasi që  duket njëjtë si kontrolluesi i parë i kompanisë. Po ashtu, në këtë pajisje është përdorur logoja e njëjtë me atë para 20 viteve si dhe një tjetër shenim që tregon për 20 vjetorin e PlayStation./itShqip

 

Categories
Gaming

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
One Comment
 • Ermir Alliu
  7 July 2015 at 14:13
  Leave a Reply

  nuk eshte 20 vjetori i ps4-es por 20 vjetori i playstation.

 • Leave a Reply

  *

  *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  RELATED BY