25 miliardë aplikacione të shkarkuara nga App Store

Apple njoftoi sot se nga App Store janë shkarkuar 25 miliardë aplikacione, dhe se do të dhuroj edhe një 10.000 dollarësh për personin shkarkues me fat. Vitin e kaluar...


Apple njoftoi sot se nga App Store janë shkarkuar 25 miliardë aplikacione, dhe se do të dhuroj edhe një 10.000 dollarësh për personin shkarkues me fat.

Vitin e kaluar Apple ka dhuruar një kartë me 10.000 dollarë për 10 miliardëshin e shkarkuar të aplikacioneve nga App Store. Ndërsa Apple do ta vazhdoj traditën dhe do të dhuroj edhe një kartë me 10.000 dollarë për shifrën prej 25 miliardë shkarkimesh.

Çdokush mbi moshën 13 vjeçare mund të jetë pjesëmarrës dhe të jetë fatlumi i fitimit të çmimit “App Store Gift Card”. Ju nuk keni nevojë ta blini një aplikacion në App Store, mund ta merrni falas dhe do të jeni pjesëmarrës i lojës së Apple për fitimin e çmimit prej 10.000 dollarë. Për më shumë informata vizitoni faqen zyrtare të Apple./itshqip

RELATED BY