30 telefona të zgjuar me Tegra 3 procesor

Nvidia njoftoi se këtë vit në treg do të hedh rreth 30 telefona të zgjuar, zemra e të cilëve do të jetë procesori më i ri Tegra 3. Procesori me katër...

Nvidia njoftoi se këtë vit në treg do të hedh rreth 30 telefona të zgjuar, zemra e të cilëve do të jetë procesori më i ri Tegra 3.

Procesori me katër bërthama përveç tek telefonat e mençur do ta gjeni edhe në shumë tableta, kurse nga Nvidia theksuan se bëhet fjalë për modele LTE me performansa hardwerike shum të mëdha dhe mundësi të lojrave.

Deri tani nuk dihet asnjë prodhues i vetëm që do të përdorin Tegra 3, por përveç HTC dhe Samsung, ne mendojmë se ka ende vend edhe për Samsung dhe Nokia./itshqip

 

RELATED BY