500 mijë aplikacione të aprovuara nga Apple për iOS[InfoGrafik]

Për të nderuar këtë rast, tre kompani të specializuara për iOS aplikacione: Chillingo, Chomp dhe 148apps kanë krijuar një infografik të theksuar me disa figura shum interesante në lidhje...

Për të nderuar këtë rast, tre kompani të specializuara për iOS aplikacione: Chillingo, Chomp dhe 148apps kanë krijuar një infografik të theksuar me disa figura shum interesante në lidhje me ekosistemin e iOS aplikacioneve. Sipas të dhënave të tyre, janë 85,569 zhvillues unik të aplikacioneve; aplikacioni më i njohur është Angry Birds, kurse 37% e gjithë iOS aplikacioneve janë pa pagesë, kurse një pjesë tjetër prej 29% kushtojnë vetëm 0.99$.

Numrat janë mbresëlënëse, duke konsideruar se App Store ka filluar me punë vetëm para 3 viteve jo të plota, në korrik të vitit 2008, me 500 aplikacione të varfëra./itshqip

Për më shum ndiqni këtë infografik të bukur, për kualitet më të lartë klikoni mbi figurën.

[via 500,000 Apps]

RELATED BY