8-bit kundër realitetit?

Më poshtë janë disa nga veprat e dizajnerit britanik Aled Luis i cili bëri përzierjen e realitetit me karakteret e ndryshme nga video-lojrat e vjetra të cilat i kishim...

Më poshtë janë disa nga veprat e dizajnerit britanik Aled Luis i cili bëri përzierjen e realitetit me karakteret e ndryshme nga video-lojrat e vjetra të cilat i kishim luajtur në kompjuterët e parë.

Përshtypjet nga 8-bit video-lojrat jjanë kthyer gjithnjë e më shum në një lloj sub-kulturë mes artistëve digjital. Përveç shfaqjes së dizajnit ka dhe një muzikë 8-bit, e njohur si chiptune, dhe ka posedon një art rrugorë./itshqip

(via Kronikle.Kidrobot.com)

RELATED BY