A do ketë Chrome për iOS?

Ne të gjithë e dimë se Google Chrome është lëshuar për platformën Android, dhe do të jetë shfletuesi më i popullarizuar në versionin e ri Android 4.0 Ice Cream...


Ne të gjithë e dimë se Google Chrome është lëshuar për platformën Android, dhe do të jetë shfletuesi më i popullarizuar në versionin e ri Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Por tani shtrohet pyetja, A do të ketë Chrome për iOS? Kjo ende nuk dihet, duhet të presim edhe pak kohë për ta kuptuar.

Kur Google u pyet se a do ketë Chrome për iOS, u dha një përgjigje e thjeshtë “Kjo është një pyetje e vështirë për ne.” Nuk u tha asgjë me shumë nga kompania për “punën” e mundur që ndoshta po bëhet në Chrome për iOS./itshqip

RELATED BY