Acer paraqet telefon të mençur për gjeneratat e ardhshme.

Acer ka prezentuar një telefon të mençur të bazuar në Android i cili na fut në dilemë nëse bëhet fjalë për telefon ose tablet. Sipas pordhuesit, paisja është 100%...

Acer ka prezentuar një telefon të mençur të bazuar në Android i cili na fut në dilemë nëse bëhet fjalë për telefon ose tablet. Sipas pordhuesit, paisja është 100% telefon i mençur dhe gjithashtu 100% tablet!?

Eshtë pak çudi, sepse paisjen që prezentoi Acer ende nuk ka emër, kurse do të duhet të lansohet në treg në muajin prill vitin e ardhshëm. Telefoni i mençur do të punon në Android, ka një display të madh në prekje me 4.8 inç(12.2 cm, në mënyrë diagonale) dhe 1024 x480 px rezulucion, me çka përdoruesve do të ju mundëson surfim pa zoom në ueb faqet e tyre, më sakt eksperiencë të përdoruesve si në një “komjuter tradicional”.

Telefoni posedon:

  • Dy kamera – një primare më rezulucion prej 8 megapikselë dhe atë sekundare me rezulucion prej 2 megapikselë për video thirje
  • Procesor 1GHz
  • HSDPA 14.4 Dolby Sound
  • Led flash
  • Mbështetje për Adobe Flash Player 10.1
  • Bluetooth 3.0
  • Wi-Fi lidhje
  • HDMI dalje etj.

Sipas fotografive të para të paisjes, mund të themi se dizajni është i mrekullueshëm, e cila ka një shtëpizë të ndërtuar prej metali, tipike për një telefon biznesi.

RELATED BY