Activision nxjerr në shitje Call of Duty: Black Ops nga data 9 Nentor

Activision ka paralajmruar se që nga data 9 Nëntor do të nxjerr në shitje lojën Call of Duty: Black Ops. Madje ka publikuar dhe një video ku mund të...

Activision ka paralajmruar se që nga data 9 Nëntor do të nxjerr në shitje lojën Call of Duty: Black Ops.

Madje ka publikuar dhe një video ku mund të shihen imazhet e para të kësaj loje.

Për më shumë informata vizitoni ueb faqen zyrtare këtu.

RELATED BY