Adobe Creative Suite 6, në dispozicion

Softueri Adobe Creative Suite 6 tani është në dispozicion, ku do të përfshihen një gamë të lëshimeve të reja dhe të fuqishme si Photoshop, InDesign, lllustrator, Dreamweaver, Adobe Premiere...


Softueri Adobe Creative Suite 6 tani është në dispozicion, ku do të përfshihen një gamë të lëshimeve të reja dhe të fuqishme si Photoshop, InDesign, lllustrator, Dreamweaver, Adobe Premiere Pro, After Effects, Flash Professional si dhe produkte të tjera.

Por, nuk është vetëm kjo, Adobe ka lëshuar katër versione për Creative Suite 6, ku mund të zgjidhni – Creative Suite 6 Design & Web Premium, Creative Suite 6 Design Standard, Creative Suite 6 Production Premium, dhe Creative Suite 6 Master Collection.

Adobe Creative Suite 6 do të prezantohet në të gjithë botën të premten, më 11 maj./itshqip

RELATED BY