Adobe lidh kompjuterin tablet me Photoshop

Photoshop Touch SDK do të ju mundëson programerëve të krijojnë aplikacione për tablet kompjuterë në platforma të ndryshme, Android, iOS, BlackBerry, ku dizajnerët do të mund të lidhin tabletët...

Photoshop Touch SDK do të ju mundëson programerëve të krijojnë aplikacione për tablet kompjuterë në platforma të ndryshme, Android, iOS, BlackBerry, ku dizajnerët do të mund të lidhin tabletët e tyre me desktop kompjuterët dhe të krijojnë vepra të ndryshme në prekje.

Adobe do të nisë mjete të ndryshme që do të përfshijnë kompjuterët tabletë si pjesë e Adobe Creative Suite 5.5 që do të jenë në dispozicion më 3  Maj.

Për fillim Adobe do të nis tre programe të dedikuara për Apple iPad, Android, dhe Blackberry, të cilat do të demonstrojnë disa nga mundësitë e tyre. Të tre aplikacionet janë: Adobe Color Lava, që transformon tabletin në një paletë për përzierjen e ngjyrave, Adobe Nav me të cilën mund të ndryshoni mjetet, dhe programi i fundit Adobe Eazel me të cilën mund të vizatoni./itshqip

 

RELATED BY