Adobe Photoshop Touch për iPad

Nëse ju keni qenë duke pritur Adobe Photoshop për iPad-in tuaj, atëherë pritja juaj ka përfunduar. Sot, Adobe njoftoi nisjen e Adobe Photoshop Touch për iPad. Si...


[MWC 2012] Nëse ju keni qenë duke pritur Adobe Photoshop për iPad-in tuaj, atëherë pritja juaj ka përfunduar.

Sot, Adobe njoftoi nisjen e Adobe Photoshop Touch për iPad. Si pjesë e familjes Adobe Touch Apps, Photoshop Touch sjell Photoshop-in nga desktopi në tabletin tuaj, të ringritur dhe të projektuar për marrjen e plotë të kontrolleve të prekjes në tablet.

Me Photoshop Touch ju mund të rregulloni fotografitë tuaja pa u lodhur të hyni në kompjuter, por drejtpërdrejt nga iPad-i juaj. Nëse jeni përdorues i rregullt i Photoshop, atëherë e dimë ndjenjën e cila ju ka bezdisur gjatë kohës kur Photoshop-i për iPad nuk ishte në dispozicion. Adobe Photoshop Touch mund ta shkarkoni nga App Store për vetëm për 9.99 dollarë./itshqip

RELATED BY