ADP – një mjet i dobishëm për zhvilluesit e Android

Android Design Preview(ADP) është një mjet interesant i cili do t’ju ndihmojë dizajnerëve dhe zhvilluesve të aplikacioneve që më lehtë dhe më shpejtë të krijojnë skica nga aplikacionet në...

Android Design Preview(ADP) është një mjet interesant i cili do t’ju ndihmojë dizajnerëve dhe zhvilluesve të aplikacioneve që më lehtë dhe më shpejtë të krijojnë skica nga aplikacionet në të cilët punojnë.

Mjeti në fakt mundëson që telefoni juaj të shërbejë si monitor i dytë në procesin dhe ju mundëson që në mënyrë të drejtpërdrejt të shikoni ndryshimet e bëra, derisa po zhvilloni ndonjë aplikacion.

ADP është në dispozicion si Java aplikacion falas dhe punon në Windows, Mac dhe Linux./itshqip

Video:

RELATED BY