“Amazing Alex” arrin majat që në ditën e parë

Kompania Rovio nuk ka nevojë për  zogj që të fluturojë në majat e top aplikacioneve. Loja e re me emrin “ Amazing Alex”, tashmë është nr 1 në shumë...

Kompania Rovio nuk ka nevojë për  zogj që të fluturojë në majat e top aplikacioneve. Loja e re me emrin “ Amazing Alex”, tashmë është nr 1 në shumë rajone vetëm një ditë pas lansimit.

Versioni për iPhone i “Amazing Alex”, kushton 99 cent dhe është top aplikacioni në 35 vende sipas App Annie.

Versioni për iPad kushton 2,99$ dhe është në pozitën e parë në 50 vende. Ndërkohë versioni për Android i “Amazing Alex” është në pozitën e 11-të tek GooglePlay . /itshqip.com

RELATED BY