Amazon do të lansoj biblotekë dixhitale me libra?

Shërbimi, i cili pritet të jetë në dispozicion vetëm në SHBA e pastaj edhe në vende tjera, duhet të paguhet nga përdoruesit me një tarifë vjetore për qasje në...


Shërbimi, i cili pritet të jetë në dispozicion vetëm në SHBA e pastaj edhe në vende tjera, duhet të paguhet nga përdoruesit me një tarifë vjetore për qasje në biblotekën dixhitale të librave, shkruan The Wall Street Journal.

Amazon thotë se kjo biblotekë dixhitale e librave do të jetë ne dispozicon për të gjithë vetëm pasi të paguhet tarifa vjetore. Përdoruesit mund ta lexojnë librin e plotë, e jo lexim të limituar si disa faqe tjera.

Bibloteka me libra online tashmë ekzistojnë, booksfree.com dhe bookswim.com. Mirëpo këto shërbime ofrojnë qasje të kufizuar në librat, të cilat dëshironi t’i lexoni./itshqip

RELATED BY