Android 4 tejkalon Gingerbread

Versioni i fundit nga Android , Android 4.0, ka tejkaluar versionin dominues deri tani Gingerbread. Bazuar nga Android Developer, 45.1 përqind e përdoruesve kanë versionin Ice Cream Sandwich (4.0)...

Android aplikacione ITshqip

Versioni i fundit nga Android , Android 4.0, ka tejkaluar versionin dominues deri tani Gingerbread.

Bazuar nga Android Developer, 45.1 përqind e përdoruesve kanë versionin Ice Cream Sandwich (4.0) dhe versionin Jelly Bean (4.1 dhe 4.2), ndërsa 44.2 përqind e përdoruesve kanë versionin Gingerbread (2.3) .

Ndërsa për versionet e tjera më pak të njohura nga Android janë Honeycom me 1.2 pëqind, Eclair dhe Froyo me 1.9 përqind, pastaj versioni më i vjetër Donut me 0.2 përqind të përdoruesve./ITshqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY