Android 6.0 Key Lime Pie

Ishte tepër e vështirë gjetja e një emri të përshatshmëm për Android 6.0, e ai është “Key Lime Pie”. Natyrisht, Google ka shumë sekrete për të gjitha produktet e...


Ishte tepër e vështirë gjetja e një emri të përshatshmëm për Android 6.0, e ai është “Key Lime Pie”.

Natyrisht, Google ka shumë sekrete për të gjitha produktet e saj, e në veçanti për Android, të cilat nuk i shpalos për publikun. Dhe si gjithmonë, duke u bazuar në burime të besueshme nga brendia e Google, Android 6.0 do të quhet Key Lime Pie.

Google, jo gjithmonë mendon vetëm për çokollata, por edhe për sende tjera, të cilat ne i përdorim ose ushqehemi me to në përditshmëri./itshqip

RELATED BY