Angry Birds Land, në Finlandë!

Ne kemi pasur raporte se një park ekslusiv për Angry Birds po ndërtohet në Kinë, por si duket tani ka goditur tokën evropiane. Sipas njoftimeve në internet, këtë verë...


Ne kemi pasur raporte se një park ekslusiv për Angry Birds po ndërtohet në Kinë, por si duket tani ka goditur tokën evropiane.

Sipas njoftimeve në internet, këtë verë do të hapet në Särkänniemi Adventure Park në Finlandë – shtëpia ose parku zyrtar i Angry Birds.

Ky inspirim ka ardhur nga sukesi i Angry Birds nëpër platforma të ndryshme nga vetë Finlanda. Nuk ka më shumë detaje, na mbetet të presim deri në verë, e ndoshta pas hapjes edhe do blejmë një biletë aeroplani dhe do fluturojmë deri tek parku i Angry Birds./itshqip

RELATED BY