Angry Birds, loja më e mirë në botë!

Angry Birds është aplikacion për të gjitha platformat, dhe është emëruar si loja më e mirë në botë. Ky është çmimi i dytë për Angry Birds si loja më...


Angry Birds është aplikacion për të gjitha platformat, dhe është emëruar si loja më e mirë në botë. Ky është çmimi i dytë për Angry Birds si loja më e mirë nga Carphohne Warhouse në Londër.

Çmimi i dytë ju dedikua aplikacionit Sky Sport, i cili gjithashtu mori çmimin në kategorinë e sportit për vitin e dytë. YouTube si fitues i dyfisht mori çmimin për muzikë dhe famë. BBC News mori çmimin për lajmet më të mira dhe komponentin për motin, ndërsa Facebook është shpërblyer si aplikacioni më i lartë i shoqërisë dhe mesazheve./itshqip

Dërguar nga: Arssim123

RELATED BY