Angry Birds me 14 shkurt në Facebook

Loja e famshme botërore Angry Birds nga kompania Rovio do të debutoj në rrjetin social Facebook me 14 shkurt, ditën e Shën Valentinit. Jo se është diçka e re,...


Loja e famshme botërore Angry Birds nga kompania Rovio do të debutoj në rrjetin social Facebook me 14 shkurt, ditën e Shën Valentinit.

Jo se është diçka e re, sepse Angry Birds është në dispozicion për iPhone, iPod Touch, iPad, Android, Java, Google Chrome dhe për kompjuter, por kjo lojë do të jetë në dispozicion tek 800 milionë përdoruesit e Facebook me 14 shkurt.

Disa raporte të tjera, tregojnë se Angry Birds do të jetë në dispozicion edhe për TV, do të jetë mjaft interesante që kjo lojë të luhet në një ekran aq të madh./itshqip

RELATED BY