Angry Birds Space shkarkohet 50 milion herë për vetëm…

Angry Birds Space shkarkohet 50 milion herë për vetëm 35 dit, një shifër kjo rekorde deri më tani. Me gameplay dhe armatime të reja, as që dyshojm se Angry...

Angry Birds Space shkarkohet 50 milion herë për vetëm 35 dit, një shifër kjo rekorde deri më tani.

Me gameplay dhe armatime të reja, as që dyshojm se Angry Birds Space do të bëhet një mega-hit. Këtë lojë e pëlqejn të gjith përdoruesit, nga platformat e ndryshme mobile. Por, as që i kishim pritur këto rezultate.

Me 50 milionë shkarkime për vetëm 35 ditë, Angry Birds Space tani bëhet aplikacioni mobil më i shkarkuar, kurse popullariteti i saj vazhdon edhe më tej falë shtojcës së re e cila sjell ende më shum risi.

“Përfundimi është i qartë.”, thotë Rovio, kompania finlandeze e cila qëndron pas lojrës. Duke na porositur me mesazhin: “Dicka ende më e madhe po vjen!”

RELATED BY