Angry Birds vjen edhe në Facebook

Një nga lojrat më të njohura për mobil, Angry Birds, një lojë interesante ku zogjinjët nervoze ju hakmeren derrave, brenda një muaji do të shfaqet edhe në Facebook. “Loja...

Një nga lojrat më të njohura për mobil, Angry Birds, një lojë interesante ku zogjinjët nervoze ju hakmeren derrave, brenda një muaji do të shfaqet edhe në Facebook.

“Loja do të ketë një aspekt të ri të cilën nuk e kemi parë në platformat tjera”, thotë drejtori i Rovio, Mikael Hed duke shtuar se këtë herë përshkak aspketit shoqëror që posedon Facebook, “derrat do të kenë një rol më të shquar”.

Angry Birds është një prej lojrave mobile më të njohura, të shkarkuara mbi 75 milijonë herë për platformat e ndryshme, ka verzion për PC, si dhe verzion per Nintendo WII dhe PlayStation, kurse është duke u pregaditur edhe një serial i animuar. Ndërkohë, për disa ditë do të fillojë Angry Birds Rio, edicion special që lidhet me filmin Rio në Fox studio./itshqip.com

RELATED BY