Anonymous kanë vjedhur e-mail adresa nga autoritetet Iraniane

Aktivistët kontroverzë Anonymous publikuan 10.000 imell mesazhe nga Ministria e Punëve të Jashtme Iraniane . Imellat e publikuara të ashtuquajtura si “Operacioni Iran” përmban lista të miratuara nga vizat...

Aktivistët kontroverzë Anonymous publikuan 10.000 imell mesazhe nga Ministria e Punëve të Jashtme Iraniane . Imellat e publikuara të ashtuquajtura si “Operacioni Iran” përmban lista të miratuara nga vizat e pranuara dhe ato të pa pranuara.

Faqja e ministrisë ëshë në dispozicion, sepse, siç thonë nga Anonymouse, serverët janë nën kontrollin e tyre.

Internet aktivistët, të njohur nga hakimet e tyre të ndryshme më herët edhe ndaj Visa dhe Mastercard, publikuan letër në të cilën thonë se do tu ndihmojnë njerzve iranian sepse “ne e dimë sa jeni super. Ju keni qenë të maltretuar, të burgosu, torturuar nga regjimi ilegal i cili ju kishte rrëmbyer vendin dekadat e fundit, por ju përsëri arritët të bëni trazira vitin e kaluar kundër një fuqie për të cilën e dini se ju mendon të keqen.”

Anonymouse thonë se për festimet e zgjedhjeve të paralajmëruara në Iran, kanë pregatitur një “sulm të plotë DDoS”./itshqip

RELATED BY