Anonymous më sistem operativ të vetin!

Kohët e fundit grupi i hakerëve Anonymous ka vendosur për shkarkim në internet sistemin e vet operativ të quajtur Anonymous-OS. E gjithë vëmendja ka shkuar tek Sourceforge (faqja hostuese...


Kohët e fundit grupi i hakerëve Anonymous ka vendosur për shkarkim në internet sistemin e vet operativ të quajtur Anonymous-OS. E gjithë vëmendja ka shkuar tek Sourceforge (faqja hostuese për shkarkime legale), që është paralajmëruar ta largoj këtë sistem operativ nga faqja e vetë.

Pas një shqyrtimi të kujdesshëm, ata kanë vendosur ta largojnë nga lista e softuereve shkarkues, për shkak se Anonymous është grup hakerësh dhe nuk mund të ju besohet deri në atë masë, dhe se është rrezik për sigurinë. Një arsye e largimit është edhe se zhvilluesi i sistemit operativ nuk ka publikuar kodin burimor për shqyrtim nga ekspertët.

Megjithatë, ky nuk është fundi i Anonymous OS, sepse Sourceforge ka përmendur se ata mund ta kthejnë përsëri në shkarkim, pas diskutimit të mëtejshëm më adminin e projektit. Tani për tani Anonymous OS është larguar nga faqja Sourceforge.net dhe ju nuk mund ta shkarkoni. Për më të rejat nga Anonymous OS, vizioni faqen zyrtare të Anonymous-OS./itshqip

RELATED BY