Anonymous rrëzon CIA.gov

Anonymous po vazhdon me sulmet e saj të njëpasnjëshme, dhe tani kanë rrëzuar faqen CIA.gov, të premten pasdite. Ndërsa, faqja ende nuk mund të hapet. Kjo cicërimë është lëshuar...


Anonymous po vazhdon me sulmet e saj të njëpasnjëshme, dhe tani kanë rrëzuar faqen CIA.gov, të premten pasdite. Ndërsa, faqja ende nuk mund të hapet.

Kjo cicërimë është lëshuar nga Anonymous në Twitter:

Më 3 shkurt, Anonymous publikoi një thirrje të FBI-së dhe e ndërmori një fushatë të hakimit duke shpartalluar uebfaqen e Departamentit Policor të Bostonit, nga e cila arriti të marrë të dhëna nga Departamenti Policor i Salt Lake City, poashtu publikoi emaila që i përkisnin ndërmarrjes ligjore të Uashingtonit dhe e morën përgjegjësinë për secilin sulm./itshqip

RELATED BY