App Store mbyll derën për përdoruesit e iOS 3.1.3

Nëse keni një iPhone ose iPod Touch që punon ende me versionin e sistemit operativ iOs 3.1.3, atëherë ju nuk do të mund të shkarkoni aplikacionet direkt nga App...

Nëse keni një iPhone ose iPod Touch që punon ende me versionin e sistemit operativ iOs 3.1.3, atëherë ju nuk do të mund të shkarkoni aplikacionet direkt nga App Store, sepse Apple ka mbyllur derën për përdoruesit e iOS 3.1.3.

Ju mund të shkarkoni dhe instaloni aplikacione në iPhonen tuaj përmes sinkronizimeve në iTunes. Kjo mbyllje ka arritur edhe në Kosovë, ne e kemi iPhone 3G me versionin iOS 3.1.3 dhe butoni për shkarkim direkt nga App Store nuk funksionon, e vetmja mënyrë për shkarkimin e aplikacioneve është të futemi përmes Cydia dhe burimit Installous, aplikacion ky i cili ju mundëson të shkarkoni të gjitha aplikacionet falas./itshqip

RELATED BY