Apple do lansoi iPad 5 në Shtator?

Kohëve të fundit janë bërë disa spekulime rreth kompanisë Apple e cila mendohet se është duke planifikuar të krijoi një dizjan të ri për iPad. Sidoqoftë mendohet që Apple...

iPad 4

Kohëve të fundit janë bërë disa spekulime rreth kompanisë Apple e cila mendohet se është duke planifikuar të krijoi një dizjan të ri për iPad.

Sidoqoftë mendohet që Apple do lansojë iPad 5 me madhësi të plotë prej 9.7 inç dhe një dizjan që pritet të përfundoj nga fundi i këtij viti.

Gjatë raportit është theksuar se ” Tableta tjetër nga iPad do jetë e ngjajshme me iPad Mini por do jetë më praktike dhe më e hollë. Për përmisimin dhe dizjanin e produktit gjenerata e ardhshme nga iPad do të aplikoj modulin e hollë GF2, pra në të njëjtin nivel si iPad mini dhe do rregulloj zërin po ashtu edhe peshën duke e bërë më të përshtatshme për të mbajtur”

Ndërsa deri tani ende nuk është konfirmuar asgjë nga Apple. /ITshqip

RELATED BY