Apple do lëshojë versionin final të iOS 7 më 5 Shtator?

Ne jemi afër një muaj pas lansimit që pritet të bëhet për pajisjen iPhone 5S, i cili mendohet se do sjell edhe lëshimin zyrtar të platformës mobile iOS 7....

APple iOS 7 platoforma ITshqip

Ne jemi afër një muaj pas lansimit që pritet të bëhet për pajisjen iPhone 5S, i cili mendohet se do sjell edhe lëshimin zyrtar të platformës mobile iOS 7. Apple ka sjellur vërtetë disa versione të shpejta të iOS 7 duke arritur deri në versionin e pestë Beta të iOS7, ndërsa versioni i gjashtë i iOS 7 Beta pritet të vijë javën e ardhshme dhe mendohet se do jetë versioni i fundit Beta.

Sipas një raporti nga BGR, iOS 7 Beta 6 do lansohet javën e ardhshme dhe versioni final i iOS 7 pritet të lansohet më 5 Shtator, pesë ditë para debutimit të pajisjes iPhone 5S ./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY