Apple ende në krye

Apple që gjashtë vite radhazi mban vendin më të lartë në listën e kompanive më të admiruara. Kompania mundi rivalët Google dhe Amazon të cilët arritën vendin e dytë...

Apple Top List

Apple që gjashtë vite radhazi mban vendin më të lartë në listën e kompanive më të admiruara.
Kompania mundi rivalët Google dhe Amazon të cilët arritën vendin e dytë dhe të tretë , ndërsa në listën prej dhjetë më të mirëve kryesisht  ishin kompanitë amerikane, si Coca-Cola, Starbuck, po ashtu edhe Walt Disney arriti t`i bashkohet listës.

Kohëve të fundit Apple ishte më profitabile gjatë tremujorit të fundit duke arritur 13 miliardë të ardhura, dhe ishte e votuar më shumë nga drejtuesit e kompanive duke arritur vendin më të lartë me 3.800  vota.

Kompania ka një bazë me konsumatorë fanatik, dhe gjithashtu refuzon konkurrencën ndaj çmimeve duke bërë produktet si iPhone dhe iPad të jenë ende pajisjet më prestigje./ITshqip

RELATED BY