Apple është duke punuar për kamerën e iPhone 7?

Vite më parë, seritë e iPhone-ve të kompanisë Apple kanë qenë ndër më të mirët për nga performanca e kamerës duke mos pasur rezolucion më të mirë se rivalët...

Apple duke punuar kamerën për iPhone 7

Vite më parë, seritë e iPhone-ve të kompanisë Apple kanë qenë ndër më të mirët për nga performanca e kamerës duke mos pasur rezolucion më të mirë se rivalët me Andorid, por duke arritur të kapin pamje me ngjyra të mrekullueshme dhe shpejtësi të madhe.

Vitin e ardhshëm, Apple do të bëjë ‘kërcimin më të madh në teknologjinë e kamerave’ në iPhone, me sistem krejtësisht të ri që përmban dy objektiva. Thashethemet vijnë nga analisti i Apple, John Gruber që zakonisht ka postuar burime nga kompania.

Edhe pse ka vetëm dy muaj që iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus janë debutuar, thashethemet për gjeneratën e ardhshme të kompanisë Apple nuk kanë të ndaluar. iPhone 7 mendohet se do të ketë një kamerë të cilësisë së lartë të ngjajshme me kamerat DSLR, që do të thotë një avancim shumë më i madh se kamerat e tanishme tek gjenerata e fundit e kompanisë./itShqip

RELATED BY