Apple feston 5 vjetorin e App Store duke zbritur çmimet

Disa nga aplikacionet dhe lojërat më të popullarizuara në platformën iOS kanë zvogluar çmimin në zero. Promovimi ende nuk është sqaruar zyrtarisht nga Apple në faqen e internetit, por...

Apple feston 5 vjetorin e App Store duke zbritur çmimet
Disa nga aplikacionet dhe lojërat më të popullarizuara në platformën iOS kanë zvogluar çmimin në zero.

Promovimi ende nuk është sqaruar zyrtarisht nga Apple në faqen e internetit, por sipas disa raporteve mendohet se mund të jetë lidhur me 5 vjetorin e App Store.

Lista e aplikacioneve falas përfshin: Traktor DJ, Day One, Over and Barefoot World Atlas.

Lista e lojërave përfshin: Infinity Blade II, Badland, Tiny Wings, Where`s My Water? dhe Superbrothers: Sword dhe Sworcery EP.

Rreth zbritjes së çmimeve në zero ende nuk është konfirmuar asgjë nga Apple, por ITshqip do ju lajmëroj në rast se kompania e bën këtë zyrtare. Ne ju sygjerojmë që të vizitoni App Store për të shkarkuar sa më shpejtë aplikacionet apo lojërat që janë falas./itShqip

RELATED BY