Apple lanson versionin e 3-te testues te iPhone OS 4

Apple ka lansuar versionin e 3-të testues të sistemit operativ të ashtuquajtur iPhone OS 4. Ky version përkrahet dhe mund të instalohet në iPhone dhe në iPod. Në këtë...

Apple ka lansuar versionin e 3-të testues të sistemit operativ të ashtuquajtur iPhone OS 4. Ky version përkrahet dhe mund të instalohet në iPhone dhe në iPod.

Në këtë version është bër rregullimi dhe eliminimi i disa lëshimeve dhe problemeve që janë paraqitur në versionet e mëparshme. Versioni i 3-të testues është lansuar dy javë pas lansimit të versionit të 2-të testues.

Versioni përfundimtar i sistemit operativ të ashtuquajtur iPhone OS 4 pritet të lansohet gjatë verës së këtij viti.

Categories
Lajme
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY