Apple lëshoi iOS 6.1.3

Apple lëshoi versionin 6.1.3 për pajisjet si iPhone, iPad dhe iPad Mini. Përditësimet sjellin shumë përmisime ndaj disa hapsirave apo lëshimeve në performancë. Ne ishim duke pritur përditësimet nga...

Apple lëshoi versionin 6.1.3 për pajisjet si iPhone, iPad dhe iPad Mini. Përditësimet sjellin shumë përmisime ndaj disa hapsirave apo lëshimeve në performancë. Ne ishim duke pritur përditësimet nga Apple për iOS pas që u zbulua një vrimë apo lëshim se si ta kalojnë nga “LockScreen” pa e shkruar kodin.

iOS perditesimet ITshqip

Ndryshimet

  • Disa përmisimet në performanca.
  • Përditësimet për hartën në Japoni .
  • Vrima e cila lejoi përdoruesve të anashkalojë “LockScreen” .

    Përditësimet janë për të gjitha pajisjet që kanë versionin 6.1.2 ./ITshqip

Categories
LajmeProgramim

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY