Apple padit Samsungun në Japoni

Depertamenti ligjor i Apple gjendet në një kohë shumë të mirë, me patenta në gjithë globin. Apple paditi Samsungun për shkelje të patentës në lidhje me iPhone dhe iPad,...

Depertamenti ligjor i Apple gjendet në një kohë shumë të mirë, me patenta në gjithë globin. Apple paditi Samsungun për shkelje të patentës në lidhje me iPhone dhe iPad, derisa Samsung filloi të prodhonte produkte të njëjta me ato të Apple. Lufta së pari filloi në Gjermani, pastaj në Europë dhe tani ka arritur edhe në Japoni. A thua ku do shkojë më pas?

Padia e Apple është depozituar në Gjykatën e Rrethit të Tokios, ku kompania me bazë në Kaliforni do të ndaloj shitjen e Samsung Galaxy në Japoni. Seanca e parë u mbajt dje dhe tani mbetet të shihet sesi do të përfundoj kjo padi./itshqip

RELATED BY