Apple , pajisja më e shitur në SHBA

iPhone 5 për herë të parë është  pajisja më e shitur në SHBA gjatë sezonit të festave , sipas kompanis Strategy Analytics. Kompania Apple thotë se ka shitur më...

iPhone bug

iPhone 5 për herë të parë është  pajisja më e shitur në SHBA gjatë sezonit të festave , sipas kompanis Strategy Analytics.

Kompania Apple thotë se ka shitur më shumë se 17.7 milionë iPhone në të gjithë SHBA-në gjatë muajit tetor – dhjetor.

Ndërsa Samsung i Koresë së jugut ishte afër pasi ka shitur 16.8 milionë telefona duke përfshirë jo vetëm telefonat e zgjuar por edhe modelet tjera. Samsung ka qenë pajisja më e shitur e telefonave në SHBA që prej vitit 2008 , sipas Strategy Analytics.

Ndërsa duke u bazuar në kompaninë hulumtuese IDC , Samsung është ende pajisja më e shitur . Ndërsa Apple është në vendin e tretë me 9.9% të tregut ./ITshqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY