Apple prezenton MAcBook Air ultra të hollë

Kur Mac bashkohet me iPad rezultati është i mahnitshëm. Siv Xhobs ka paralajmëruar noutbuk Macbook Air ultra të hollë, në ngjarjen e djeshme të titulluar “Mbrapa tek Mac-i”. Emri i...
Apple prezenton MAcBook Air ultra të hollë

Apple prezenton MAcBook Air ultra të hollë

Kur Mac bashkohet me iPad rezultati është i mahnitshëm. Siv Xhobs ka paralajmëruar noutbuk Macbook Air ultra të hollë, në ngjarjen e djeshme të titulluar “Mbrapa tek Mac-i”. Emri i ngjarjes është plotësisht i qëlluar, duke mar parasysh se ishin të lajmëruar disa MAC risi.

Mac Air është me të vërtet i dizajnuar shkëlqyeshëm, i cili prapa është i hollë vetëm 1.7 centimetra, kurse përpara vjen duke u ngushtuar në vetëm 30 milimetra.

Ka dy modele prej Mac Air, 13.3 dhe 11.6 inç, modele të cilat dallojnë sipas madhësis, hapësirës, rezulucionit të ekranit, dhe sipas qëndrueshmëris së bateris. Të dy modelet posedojnë Intel Core 2 duo procesor, Nvidia GForce 320 kartel grafike, dhe 2 GB RAm, mundësi për kyçje instante, sepse përdor Flash me, FaceTime kamerë, përkatësish kamerë përpara, Wi-Fi…

Modeli më i vogël 11.6 inc peshon 1 kologram, mund të përballoj 5 orë bateri, 30 dit në mod gatishmëri(stand by), ka 1.4 GHz procesor dhe mbështet rezulucion prej 1336×768 pikselë. Çmimi sillet nga 999 dollarë për modelin me 64 GB hapësir, ose 1.199 dollarë për modelin me hapësir prej 128 GB.

Modeli më i madh, 13.3 inç, MacBook Air, peshon 1.3 kilogram, posedon ekran me rezulucion prej 1440×900 piksel, bateri më të madhe të cilat mbajn bateri 7 orë, kanë hapësir deri 256 GB hapësir, dhe 1.86 GHz procesor. Çmimi i MacBook Air modelit më të madh është 1.299 dollarë për modelin me 128 GB hapësirë, ose 1.599 dollarë për 256 GB hapësir.

Video

RELATED BY