Apple sjell platformën mobile iOS7

Tani sapo ka përfunduar fjalimi i kompanisë Apple në WWDC dhe siq ishte pritur solli platformën mobile të fundit të kompanisë iOS7. Dizajni i këtij versioni është krejtësisht i...

Tani sapo ka përfunduar fjalimi i kompanisë Apple në WWDC dhe siq ishte pritur solli platformën mobile të fundit të kompanisë iOS7. Dizajni i këtij versioni është krejtësisht i ri dhe është shumë modern dhe më sportiv.

APple iOS 7 platoforma ITshqip

Siq ka bërë edhe me edicionet e tjera edhe këtë herë së pari ka lëshuar një Promo Video duke shfaqur tiparet kresore të iOS7. Projektimi i dizajnit të fundit nga iOS ka qenë më mbikëqyrje nga Jony Ive dhe mund ta shikoni në videon më poshtë :

Nëse keni shikuar videon dhe dëshironi informacione më shumë për iOS7 atëherë klikoni këtu. /itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY