Apple ta bëjë iPhone’n hermetik (video)

Ky moment është sigurisht shumë emocionues për përdoruesit e iPhone. Sipas disa raporteve thuhet se iPhone 5 do të ketë edhe tiparin me të ri “i papërshkueshëm nga uji”,...


Ky moment është sigurisht shumë emocionues për përdoruesit e iPhone. Sipas disa raporteve thuhet se iPhone 5 do të ketë edhe tiparin me të ri “i papërshkueshëm nga uji”, pra iPhone 5 mund të jetë hermetik.

HzO, një kompani që ka marrë pjesë në CES 2012 me produktin WaterBlock, është në bisedime me kompaninë Apple për krijimin e iPhonit hermetik (të qëndrueshëm edhe në ujë).

A mendoni se Apple vërtetë do të eci në këtë drejtim? Nëse bëhët kjo, atëherë vërtetë do të ishte shumë mirë, sepse edhe nëse na gjuan dikush nga shokët në pishinë gjatë verës, dhe po të kemi një iPhone në xhep, nuk do bëhët gjë, sepse iPhone do të shpëtoj. Vetëm shpresojmë që iPhone 5 nuk do ketë probleme me bateri si iPhone 4S./itshqip

Video:

RELATED BY