Apple vlen më shum se shteti Grek!

Apple vlen 400 milijard dollarë. Kjo është vlera më e madhe që ka arritur ndonjëher Apple. Kjo kompani momentalisht është më e vlefshme në botën e teknologjisë. Vlera rekorde...

Apple vlen 400 milijard dollarë. Kjo është vlera më e madhe që ka arritur ndonjëher Apple. Kjo kompani momentalisht është më e vlefshme në botën e teknologjisë.

Vlera rekorde e Apple është më e madhe se PBB(Produkti i Brendshëm Bruto) i Greqisë, Austris, Argjentinës dhe Afrikës së Jugut. Më shum krahasime interesante se sa vlen Apple, mund të shikoni tek blogu Things Apple IS Worth More Than.

Apple javën e ardhshme duhet të publikon raportin e saj financiar për vitin 2011, në ndërkohë analistët parashikojnë se gjigandi teknologjik përdallim nga viti i kaluar do të ketë rritje të shitjeve për rrreth 45%.

(via CNN)

RELATED BY