Arrinë celular me 3D kamerë

Aftësia për të inçizuar 3D filma së shpejti nuk do jetë ekskluzive vetëm për kamerat e shtrejta filmike. Sharp ka prezentuar modulin e parë për 3D kamerë për paisjet...

Aftësia për të inçizuar 3D filma së shpejti nuk do jetë ekskluzive vetëm për kamerat e shtrejta filmike.

Sharp ka prezentuar modulin e parë për 3D kamerë për paisjet celulare, i cili ka aftësi për të inçizuar 3D video me rezulucion 720p. Ky modulë është menduar kryesisht për telefonat e brezit të rri, kamerat digjitale, dhe paisjet tjera celulare. Moduli i rri 3D nga Sharp, përmban të gjitha elementet e nevojshme për të regjistruar një video 3D.

Kompania arriti në një paisje kaq të vogël të pershtat dy lente, një sistem për menaxhimin dhe pozicionim të lentës, dhe një tjetër për sinkronizim të video sinjalit dhe ngjyrës nga të dy burimet kryesore.

Dorrëzimi i mostrave të parë të këtij moduli për të interesuarit e prodhuesëve të telefonave celular do të fillon tashmë në korrik, ndërsa fillimi i prodhimit në masë më të madhe do të starton të filloj në fund të vitit.

Categories
Hardware

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.
One Comment
 • Nokia e 71
  17 May 2010 at 18:01
  Leave a Reply

  e ngjajshme me kameren e perditshme .

 • Leave a Reply

  *

  *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  RELATED BY