Arrine ne tregun Europian printeri 3 Dimenzional nga HP

HP menjëher pas lidhjës së marveshjës për bashkëpunim me kompaninë me përvojë Startasys, në fushën e printerëve 3 Dimenzional sollën në tregun Evropian printerin e parë 3D te tyre...

HP menjëher pas lidhjës së marveshjës për bashkëpunim me kompaninë me përvojë Startasys, në fushën e printerëve 3 Dimenzional sollën në tregun Evropian printerin e parë 3D te tyre të quajtur “Designjet 3D”.

 

Kompania ka lëshur dy modele të ndryshme. “Designjet 3D ” dhe “Designjet Color 3D”. Derisa modeli i parë do të jetë në shitje për 13.000 €, modeli i dytë do të jetë 1900 € më shumë. Kostoja e printerit është e shtrenjtë, por nëse kthehemi prapa në të kaluarën do të shohim së çmimet e printerëve laserik ishin sa çmimi i një veture, ndersa në ditët e sotme shitën shumë lirë. Herët a vonë çmimet e printerëve 3D  do të ulën dukshëm. Besojë se tani për tani, ky printer do të shërbejë për kompanitë me nivel të mirë financiarë.

RELATED BY