Arriti Office Live

Microsoft publikoi ueb verzione të bazuara në Word, Excel, PowerPoint dhe OneNote, mjetet nga pako e Office . Me këto mjete të thjeshtuara dhe falas (“Office Web Apps”) secili...

Microsoft publikoi ueb verzione të bazuara në Word, Excel, PowerPoint dhe OneNote, mjetet nga pako e Office . Me këto mjete të thjeshtuara dhe falas (“Office Web Apps”) secili përdorues nga live.com profili ose llogaria e tij do të mund të ndajnë, shqyrtojnë ose rregullojnë dokumente online.

Tek office.live.com dokumentet mund ti ngarkoni edhe nga kompjuteri juaj personal shum thjesht përmes “drag and drop”. Ka dhe një opsion tjetër interesant, e ajo është, që më shum njerz në kohë reale të ken mundësi për të ndryshuar ose redaktuar dokumente online, njekohesisht duke i rruajtur verzionet e mëparshme të dosjeve.

Secili dokument i krijuar mund të rruhet në profil, në kuadër të 25 GB hapësirës që keni në dispozicion falas.

Këto mjete përveç shërbimit të rri të Hotmail do të jetë në dispozicion edhe për shërbimin e sapo krijuar të Microsoft, Docs.com, përmes të cilit do të mund të ndani Office dokumentet edhe në Facebook.

RELATED BY