Asha 310 me dy SIM kartela!

Kompania mobile Nokia vjen me një smartphone të ri Asha310, i cili ka dy SIM kartela dhe qasje në Wi-Fi me qëllim për të rritur pjesëmarrjen në treg. Nokia...

Nokia Asha310Kompania mobile Nokia vjen me një smartphone të ri Asha310, i cili ka dy SIM kartela dhe qasje në Wi-Fi me qëllim për të rritur pjesëmarrjen në treg.

Nokia humbi një pjesë të madhe të tregut kundër rivalëve Samsung dhe Apple, gjithashtu tani është duke bërë konkurrencë me disa firma kineze.

Kompania finlandeze tha se modeli i ri Asha310 ka një ekran të ndjeshëm në prekje me madhësi prej 3 inç dhe kamer 2 MP.

Gjithashtu Nokia planifikon që ky smartphone të shitet edhe në dyqanet në Azi, Indi, Afrikë dhe Brazik me një qmim rreth 102 dollar që mendohet se do të rritet ende.

Ndërsa sa i përket performancave, Asha310 mbështet rrejtin 2G , Wi-Fi , ka 20MB hapsirë të intergruar e cila mund të rritet përmes microSD deri në 32GB . Po ashtu , mbështet Bluetooth 3.0 , dhe ka një kamer 2 MP dhe me një kohëzgjatje të baterisë deri në 25 ditë. /ITshqip

Categories
Hardware

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY