Asus Transformer sonte me Android 4.2 Jelly Bean

Asus zbuloi se pas Google Nexus pajisja Transformer Pad do jetë e parë që do marrë verzionin Andorid 4.2 Jelly Bean. Lëshimi i përditësimeve do shfaqë disa karakteristika të...

Asus Transformer Jelly Bean
Asus zbuloi se pas Google Nexus pajisja Transformer Pad do jetë e parë që do marrë verzionin Andorid 4.2 Jelly Bean.

Lëshimi i përditësimeve do shfaqë disa karakteristika të reja për Asus dhe do sjellë disa pako aplikacionesh.  Ende nuk është e qartë se cili version i Android 4.2 Jelly Bean do të jetë në dispozicion për Transformer, por mendohet se do jetë versioni Android 4.2.2 .

Sipas njoftimeve të fundit, rajonet tjera do të marrin përditësimet në fund të këtij muaji pasi që lëshimi i këtyre përditësimeve është bërë vetëm në SHBA. Ndërsa pajisjet e tjera nga Asus duke përfshirë Pad Infinity, MeMo Pad Smart dhe MeMO Pad do t`i kenë përdtiësimet gjatë tremujorit të dytë të këtij viti./ITshqip

RELATED BY