• Largoni reklamat (ADS) ne Android

  Shpesh herë kur instalojmë ndonjë aplikacion, apo ndonjë lojë atëherë sigurisht që pothuajse 95% të atyre që janë falas (Free) i kanë të vendosura Reklamat, dhe sigurisht që këto reklama ju bezdisin. Në këtë tutorial ju do të mësoni këto gjëra: -Si ta shkarkoni AdBlock Plus për Android -Si...
 • Si ta instalojm WordPressin ne Host

  Ne kete video tutorial ju do te mesoni: -Si ta shkarkoni WordPressin -Si te krijoni nje MYSQL Database -Si ta ngarkoni WordPressin ne host permes FileZilles -Si ta konfigurojm WordPressin Nese jeni i interesuar per te mesuar se si te krijoni nje host dhe si ta lidhni me domain...
 • Si ta krijojm nje host dhe ta lidhim me DNS

  Ne kete video do te spjegohet se si te krijojm nje host falas tek 000webhost si dhe ta lidhim ate me domain dot(pik)tk permes DNS-ve. Nese jeni te interesuar se si ta instalojm edhe WordPressin atehere Kliko Ketu...
 • Perdoreni Google Translate pa internet ne Android

  Shumë personave ju duhet Google Translate për të përkthyer ndonjë fjalë apo tekst etj, por sigurisht që për të i përkthyer ato fjalë atëherë ne duhët të kemi çasje në internet. Por Google ka vendosur që Google Translate-n ta përdorim edhe pa internet, se si bëhet kjo atëherë shiko...