Babadimri përdor Sirin (video)

Apple ka lëshuar një video reklamë në internet, ne të cilën shihet një babadimër duke përdorur funksionin e ri të iPhone 4S, Siri, me të cilin ai kërkon vendet...


Apple ka lëshuar një video reklamë në internet, ne të cilën shihet një babadimër duke përdorur funksionin e ri të iPhone 4S, Siri, me të cilin ai kërkon vendet dhe kohën për shpërndarjen e dhuratave për festat e fundvitit.

Ndërsa Siri është ende në versionin beta, Apple vazhdon ta bëjë këtë funksion kryesor në fushatat e reklamave. Shikoni videon e mëposhtme./itshqip

RELATED BY