Bateriat e rrezikshme tek laptopat nga HP

Ndoshta keni dëgjuar për shpërthimin e baterive të laptopave nga HP dhe plagosjen e disa personave si pasoj e këtyre shpërthimeve. Në maj të vitit 2009 HP ka tërhequr...

Ndoshta keni dëgjuar për shpërthimin e baterive të laptopave nga HP dhe plagosjen e disa personave si pasoj e këtyre shpërthimeve. Në maj të vitit 2009 HP ka tërhequr mbrapa rreth 70,000 bateria dhe sipasoj e atyre shpërthimeve janë lënduar 11 persona. Por edhe pas majit 2009 janë raportuar edhe rreth 38 raste tjera të shpërthimit të bateriave tek laptopat nga HP. Që ta kuptoni më lehtë nëse edhe llaptopi juaj përmban një nga këto bateria që shpërthejnë apo marin flakë atëherë ne do ju sjellim një listë që mund ta shihni në foton e mëposhtme:

RELATED BY